Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Bo Stief ”New Dreams ” med Poul Halberg

Dato
Torsdag d. 15. februar 2024, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted
Uggerby Kirke, Uggerhøjvej 24, 9800 Hjørring
Pris
150,-kr.

Til den første koncert i det nye år i Tversted/Uggerby Kirker, kan du opleve to danske musiklegender, guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief. 

Halberg og Stief har spillet sammen i over fire årtier, og har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller.

Begge musikere har dybe rødder i jazz og rock, og har været en vigtig del af begge scener igennem hele deres alsidige karriere. På denne vinteraften vil Bo Stief Poul Halberg duo spille et repertoire, som bl.a. er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk, sommetider rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy, legende og humoristisk – og musikken vil være for alle.

Duoen har inviteret kirkens organist, Niels Ole Sørensen, med til at spille orgel på et par numre sammen med duoen.

Poul Halberg

Poul Halberg, guitarist. Var den ene halvdel af, og drivkraften bag, 1980’er hitbandet Halberg Larsen, og står bl.a. bag det store hit ”Magi i luften”. Poul Halberg var også en væsentlig og afgørende del af musikken og bandet RayDeeOhh, og spillede i mange år med Lis Sørensen. Det er endvidere Poul Halberg der er står bag mange af de hits, man hører, når man ser Wikke og Rasmussen film.

Bo Stief

Bo Stief, kontra- og elbas. Har haft en kompromisløs karriere med de bedste, og har bl.a. spillet med Miles Davis, Stan Getz, Toots Thileman, Eddie Harris, Chet Baker, Dexter Gordon, Ben Webster, John Scofield, Steve Swallow, Sanne, Palle Mikkelborg og mange andre. Han har ledet egne bands siden 1980 bl.a. Bo Stief ”Chasing Dreams” og Bo Stief ”One Song”. Bo leder desuden projektet Playground live med unge danske talenter.